info@gorilla-travel.hr

+385 99 672 2005

O NAMA

Tko smo i što radimo?

Dugogodišnja putovanja oplemenila su naše spoznaje o drugim nacijama, njihovim kulturnim i tradicionalnim navikama, obogatili nas iskustvom te ispunili uspomenama za cijeli život.

Gorilla travel je putnička agencija koja nudi spoj inovativnosti, tradicionalnosti i kvalitete. Svaki dan imamo intenciju saznati nešto novo kako bi uz klasična putovanja unijeli malo osvježenja te ponudili nešto novo na tržištu.

Radimo kao tim koji je sastavljen od mladih, entuzijastičnih i strastvenih ljubitelja putovanja, ali i već iskusnih organizatora, što jamči kvalitetu usluge i mogućnost prilagodbe na individualne zahtjeve. O tome govore i mnogobrojne pohvale i zahvale putnika koji su proveli svoje putovanje s nama.

Naše putnike ne gledamo kroz broj kupljenih karata, radimo zajedno avanturu koja će svima ostati u lijepom sjećanju i koja će se rado prepričavati. Vaša iskustva nas oplemenjuju i pomažu nam da profesionalno rastemo kao kompanija i ljudi sa željom da pružimo što bolja iskustva u budućnosti i gradimo još zanimljivije i zabavnije ponude.

Ako imate želju za novim događajima, novim iskustvima, nezaboravnim provodima ili želite organizirati putovanje za svoju ekipu, proslaviti djevojačku ili momačku zabavu na novim destinacijama ili možda pružiti najbolji team building svojoj kompaniji, na pravom ste mjestu.

Stojimo na raspolaganju za sve želje, ideje ili pitanja te ćemo rado razmotriti sve vaše upite i sa zadovoljstvom biti dio vaše i naše avanture.

PONUDA PUTOVANJA

KONTAKT