info@gorilla-travel.hr

+385 99 672 2005

Sarajevo + fakultativni izlet u Visoko – 3 dana

TERMIN PUTOVANJA:

31.05.-02.06. 2024.

__________________________________________________________________________________________________________

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI:

139 €

__________________________________________________________________________________________________________

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz autobusom visoke turističke klase
 • 2 noćenja s doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama
 • razgled grada prema programu uz stručno vodstvo
 • pripremu i organizaciju putovanja

__________________________________________________________________________________________________________

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • osobne troškove
 • ulaznice za pojedine objekte i lokalitete
 • nadoplatu za jednokrevetnu sobu u iznosu od 45 € (vrijedi samo za osobe koje putuju same)
 • boravišnu pristojbu, prijavu boravka i administrativni trošak – cca 5,00 € po noćenju (točan iznos u završnom pismu)
 • dodatno zdravstveno osiguranje

__________________________________________________________________________________________________________

PLAĆANJE:

Nakon prijave na putovanje na mail adresu u roku 24 sata primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Kao potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 40 € predujma, a ostatak najkasnije 14 dana prije početka putovanja. Plaćanje se vrši uplatom na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom.

__________________________________________________________________________________________________________

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Ratno Sarajevo i Vrelo Bosne 18 € ( minimum 20 osoba)
 • Izlet u Visoko 30 € (minimalno 20 osoba)

VAŽNE INFORMACIJE

  • Za ovo putovanje za hrvatske državljane potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
  • Organizator putovanja zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa.
  • Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.
  • Fakultativni izleti ne spadaju u obavezni dio programa. Za realizaciju fakultativne ponude potrebno  je minimalno 20 prijavljenih putnika. Plaćanje je na licu mjesta voditelju putovanja u eurima osim ako u programu nije drugačije navedeno. Organizator putovanja nije odgovoran za  povećanje cijena fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
  • U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Općim uvjetima putovanja.
  • Preporučamo uplatu putnog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja.
  • Sve informacije vezano za putovanje ( točno vrijeme i mjesto polaska, ime i kontakt broj voditelja putovanja i sl. ) šaljemo mailom najkasnije 48 sati prije putovanja.
  • Minimalan broj putnika je 40. Organizator zadržava pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Putnici će u slučaju otkazivanja putovanja biti obavješteni najkasnije 7 dana prije planiranog polaska
  • U slučaju otkazivanja putovanja od strane putničke agencije vraćamo cjelokupan uplaćeni iznos u najkraćem mogućem roku.

1. DAN- ZAGREB – SARAJEVO

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) i polazak autobusa u 5:00 h. Vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu uz kraća zaustavljanja tijekom puta. Dolazak u Sarajevo u ranim poslijepodnevnim satima. Odmah po dolasku slijedi panoramski razgled grada autobusom te razgledavanje grada pješice u pratnji vodiča-  GRADSKA VIJEĆNICA, INAT KUĆA, MOSTOVI PREKO MILJACKE, BAŠČARŠIJA, SEBILJ, GAZI-HUSREV BEGOVA DŽAMIJA, KATEDRALA SRCA ISUSOVA, VJEČNA VATRA, TRŽNICA MARKALE,…Check in u hotelu i odmor. Večer predviđena za vlastite programe. Noćenje.

2. DAN- SARAJEVO – PIRAMIDE U VISOKOM – SARAJEVO

Doručak. Odlazak na fakultativni izlet u obližnji gradić Visoko koji je poznat po dolini piramida. U ovom jednodnevnom izletu posjetit ćemo labirint Ravne i kroz turu po njegovim tunelima otkrit ćemo sve o njihovim lijekovitim učincima na naše tijelo. Navodno je to energijom nabijeno mjesto koje je idealno za meditaciju i liječenje, a visoka koncentracija iona ima pozitivan učinak na naše tijelo na način da ga pročisti. Posjetit ćemo piramide: BOSANSKU PIRAMIDU SUNCA i BOSANSKU PIRAMIDU MJESECA te uživati u prekrasnom arheološko – turističkom parku Ravne 2 u kojem se nalaze razni zanimljivi sadržaji. Slobodno vrijeme za uživanju u predivnoj prirodi. Povratak u Sarajevo. Slobodna večer za vlastite sadržaje. Noćenje.

3. DAN – SARAJEVO – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo fakultativni izlet  “RATNO SARAJEVO” – ALEJA SNAJPERA, GRBAVICA, KOŠEVO, ZETRA, zatim odlazak do TUNELA SPASA (uključena ulaznica) koji je bio jedini izlaz za stanovnike okupiranog Sarajeva te nakon toga na VRELO BOSNE (uključena ulaznica) – mjesto gdje izvire rijeka Bosna. Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi na izvoru i kavi u obližnjem restoranu. Povratak u centar Sarajeva te slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i uživanju u specijalitetima bosanske kuhinje. Vožnja prema Zagrebu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Sarajevo + fakultativni izlet u Visoko – 3 dana

Osiguranje

6 + 9 =